DOLORES KOMT NAAR U TOE DEZE ZOMER!

Op 16 april was onze mascotte Dolores te bewonderen bij IJssalon Mariola te Almere. Zij hebben onlangs één van onze inspecteurs over de vloer gehad en waren, net als de Houwers Groep, erg blij met het maximale resultaat. Ze zijn dus groen en dat mag natuurlijk gevierd worden!

Daarom hebben zij besloten om Dolores in te huren om samen met hun klanten het veilig voedsel te vieren. Dolores is één van onze Top2Cats en deelde afgelopen woensdag buttons en stripverhaaltjes uit en de kinderen kregen ook nog een gratis ijsje. Dat was natuurlijk een groot feest.

Wilt u ook veilig voedsel vieren? Een bezoek van Dolores maakt het feest compleet en zorgt er voor dat uw klanten geïnformeerd worden over uw bewuste manier van werken met betrekking tot voedselveiligheid en hygiëne.

Ze deelt buttons en stripverhaaltjes uit en neemt vlaggetjes mee om uw zaak mooi in thema te kunnen versieren. Daarnaast is het ook mogelijk om placemats en kleurplaten te laten drukken met de Top2Cats. Kinderen zijn er gek op en worden op deze manier bewust gemaakt dat het belangrijk is om veilig voedsel te eten.

Bent u enthousiast en wilt u Dolores graag inhuren om een dag(deel) bij uw zaak de kinderen te entertainen en te laten zien dat u veilig voedsel viert? Neem dan contact op met ons kantoor via kantoor@houwersgroep.nl of 0345-511 903.