Demo van handige app bij Houwers op Bakkersvak

Vele bakkers en ijsbereiders kijken uit naar Bakkersvak en IJs-Vak 2023. Ook Houwers is aanwezig op de beurs en geeft bezoekers een demo van CleanUpp, een app die HACCP-registratie een stuk makkelijker maakt.

Houwers is al jarenlang van de partij tijdens Bakkersvak en IJs-Vak in Evenementenhal Gorinchem. Bezoekers kunnen op de stand vragen stellen over hygiëne en voedselveilig werken binnen hun organisatie. Ze krijgen deskundig advies en kunnen kennismaken met de inspecteurs.

Demo digitale HACCP-registratie

Houwers werkt al jaren samen met softwareleverancier CleanIT Solutions en de twee zijn in juni 2022 gefuseerd. De app CleanUpp is één van de succesvolle resultaten van de samenwerking. Deze app maakt het voor ondernemers mogelijk om digitaal HACCP-registraties te doen.

Bezoekers van Bakkersvak kunnen de app uitproberen op de stand van Houwers. “We hebben een groot scherm waarop de app te zien is”, zegt Toos Houwers. “Het is een touch screen, dus je kunt het direct uitproberen. Daarnaast hebben we de app op twee tablets, om te ervaren hoe je er in de zaak mee werkt. Dus kom naar onze stand, dan kijken we samen hoe we jouw bedrijf op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid vooruit kunnen helpen.”

Houwers bij de IJsVak-Wedstrijden

Houwers is niet alleen te vinden op de stand, maar ook bij de IJsVak-wedstrijden. Sinds jaar en dag letten de inspecteurs van Houwers op belangrijke aspecten zoals de temperatuur van de ijsmixes en de hygiënische werkwijze van de ijsbereiders. De deelnemer die het beste scoort op voedselveiligheid, krijgt een speciale prijs van Houwers: de Voedselveiligheid Bokaal. De IJsVak-Wedstrijden worden georganiseerd door het Ambachtelijk IJscentrum. Inspecteurs Pam Papen en Pieter Heuvelmans van Houwers nemen de hygiëne-jurering voor hun rekening.

Bakkersvak en IJs-Vak 2023 vinden plaats van zondag 5 tot en met dinsdag 7 maart in Evenementenhal Gorinchem. Houwers is te vinden op stand E138.