DE HOUWERS GROEP OP HORECAVA 2017

Van 9 t/m 12 januari jl. was de Houwers Groep te zien op de Horecava. Met onze stand bevonden wij ons in de nieuwe Fast Service Arena, de plek waar ‘de lekkerste wedstrijden’ werden gehouden. Twee van onze inspecteurs hebben de wedstrijden gejureerd, hierbij werd o.a. de controle op producten bij ontvangst/binnenkomst van de kandidaten uitgevoerd.
Bij onze stand zijn we een groot aantal bekende gezichten tegengekomen, altijd leuk om even bij te praten. Daarnaast hebben wij ook een heleboel nieuwe mensen ontmoet, mede door onze eyecatcher van dit jaar: een grote banner met de tekst ‘STOP VOEDSELVERSPILLING!!’. Sinds kort kunnen wij hier een meting op uitvoeren, met als doel de voedselverspilling terug te dringen. Duidelijk dat dit onderwerp momenteel leeft onder de bezoekers.

Daarnaast was het interessant om te zien wat er verder leeft in de horecawereld, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en waar de horecaondernemers van nu zoal mee bezig zijn. De mooiste hapjes en gerechten werden getoond en uitgedeeld, de aanwezigheid van prachtige koffiezetapparaten, ijsmachines, interieur etc. De stands worden steeds imposanter en tot in de detail aangekleed. Dit heeft alles te maken met de voedselbeleving. Niet alleen de smaak telt tegenwoordig, maar de hele beleving eromheen!

Ondernemers beseffen dit heel goed en passen hun concept hierop aan. En dat alles met in het achterhoofd dat de voedselveiligheid en hygiëne goed op orde is en aantoonbaar gemaakt kan worden. Knap werk!

Ook zijn wij dit jaar te vinden op de IJsVak-Beurs op dinsdag 21 februari en woensdag 22 februari vanaf 10:00 uur bij Markant Uden. Op deze beurs treft u:
• Trends en productintroducties van over de hele wereld vertaald voor de Nederlandse ijsbereiders;
• De meest toonaangevende partijen van de Nederlandse ijsmarkt;
• De IJsVak-Beurs is tevens het platform voor de IJsVak-Wedstrijden en de nominaties voor IJssalon van het Jaar 2017.

Wanneer u deze beurs wilt bezoeken kunt u toegangskaarten ontvangen door in te schrijven op www.ijsvakbeurs.nl. Dit kan tot 10 februari! Wij verwelkomen u graag op onze stand.