DE HOUWERS GROEP OP HORECAVA 2014

Van 13 t/m 16 januari jl. was de Houwers Groep te zien op de Horecava. Hier hebben wij de kans gekregen om onze nieuwe naam, logo en huisstijl te kunnen laten zien aan onze huidige en potentiële klanten. Het was erg leuk om een groot aantal bekende gezichten tegen te komen op deze beurs.

Daarnaast was het interessant om te zien wat er leeft in de horecawereld, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en waar de horecaondernemers van nu zoal mee bezig zijn. Het bewust omgaan met voedsel is zeker iets wat de afgelopen jaren sterk is toegenomen en ook in 2014 weer hoog in het vaandel staan.

Ondernemers beseffen heel goed dat de consument steeds beter wilt weten wat zij eet, waar het vandaan komt en hoe het bereid is. Consumenten waarderen het dan ook steeds meer dat de voedselveiligheid en hygiëne goed op orde is en dat dit ook aantoonbaar gemaakt wordt.

Ook zijn wij dit jaar te vinden op de IJsVak-Beurs op maandag 3 februari van 10:00 tot 18:00 te Haaften. Op deze beurs treft u:
• Trends en productintroducties van over de hele wereld vertaald voor de Nederlandse ijsbereiders;
• De meest toonaangevende partijen van de Nederlandse ijsmarkt;
• De IJsVak-Beurs is tevens het platform voor de IJsVak-Wedstrijden;
– De Gouden IJscreatie, live op het podium
– De VakMan/-Vrouw van het Jaar
– De nominaties voor IJssalon van het Jaar 2014
– De bekendmaking van de winnaar van de Gouden IJsspatel

Deze prijsuitreikingen vinden plaats tijdens de receptie die aansluitend aan de IJsVak-Beurs plaatsvindt.

De organisatie van IJsVak-Beurs, leveranciers uit Nederland en Italië, belooft u een Sigep-ervaring in Haaften!

Wanneer u deze beurs wilt bezoeken kunt u toegangskaarten ontvangen door in te schrijven op www.ijsvakbeurs.nl. Wij verwelkomen u graag op onze stand.