DE BASIS IS AANWEZIG EN NU VERDER…

Veel gehoorde kreten vanuit de praktijk ‘hetzelfde werk uitvoeren met minder mensen’, ‘de ene bezuinigingsronde na de andere’, ‘meer werk verzetten in minder tijd’…..de zorg verandert maar wat betekent dat dan voor u in het kader van HACCP. Kunt u de garantie van goede en gezonde voeding op een verantwoorde manier nog wel waarborgen en waar zitten dan uw knelpunten.

De Houwers Groep kan u hierbij ondersteunen in de breedste zin van het woord. Een goed product leveren wat voldoet aan de huidige wet- en regelgeving en geldende de hygiënecode hoe doe je dat? U als klant al het ware aan ‘de hand’ meenemen. Hoe kunnen we dat met elkaar organiseren zodat het voor u praktisch en efficiënt maar ook vooral bevredigend en leuk blijft. Denk hierbij aan het instrueren en trainen van uw medewerkers bijvoorbeeld klassikaal of training on the job. Training met als basis alle aspecten welke te maken hebben met de beheersing van voedselveiligheid. Samen met u als opdrachtgever wordt ook gekeken welke onderwerpen besproken en behandeld zullen worden tijdens de training. Het is ook mogelijk om uw medewerkers te trainen met een e-learningsmodule. Alle informatie vindt u onze site www.waaromdaarom.nu.

In het nieuwe jaar ligt de focus op groen licht, immers met voedselveiligheid neem je geen risico. Graag wisselen wij met u van gedachte hierover, wij ontmoeten u graag op de Horecava of op ons voorjaarssymposium.