CleanUpp-app klaar voor de nieuwe Hygiënecode Zorg

Wat betekent de nieuwe hygiënecode voor zorginstellingen voor de CleanUpp-app? Het korte antwoord: de app is er helemaal klaar voor. We leggen het uit.

CleanUpp is voorbereid en gereed voor de nieuwe Hygiënecode voor zorginstellingen, woonvormen en Defensie. Doordat de registratieplicht wijzigt voor enkele Critical Control Points, zal de inhoud van de app ook veranderen voor zorginstellingen. Gebruikers kunnen processen als verhitten en terugkoelen gewoon weer in CleanUpp registreren.

On demand registreren

Er zijn taken die niet meer volgens een vaste frequentie geregistreerd hoeven te worden, maar enkel in geval van een afwijking. Deze kunnen gebruikers door middel van een ‘on demand taak’ registreren. Dit is heel gemakkelijk in te stellen via ‘Taakbeheer’ op de website. Op die manier voldoen zorginstellingen alsnog aan de registratieplicht en zijn ze helemaal klaar voor de nieuwe regels met CleanUpp.

HACCP digitaal inzichtelijk

De complete HACCP-registratie digitaal inzichtelijk maken, kan met de CleanUpp-app; van registraties tot inspecties, van HACCP-certificering tot zelfcontrole. Op het moment dat Houwers een inspectie uitvoert, verschijnen inspectierapportages automatisch in de app. Als er uit deze inspecties acties voortvloeien die uitgevoerd moeten worden, verschijnen deze ook automatisch in de app. Hierdoor hebben gebruikers de HACCP-registratie gemakkelijk digitaal inzichtelijk.

Ga naar Cleanupp.nl om de app te downloaden.