BAKE IT TILL YOU MAKE IT

De Zoete Citroen presenteert op 30 juni a.s. in samenwerking met o.a. de Houwers Groep het event ‘Bake it, till you make it!’ Een vermakelijk en smakelijk event met een sociaal/economisch karakter.

Achtergrondinformatie
Samen met De Zoete Citroen voor loopbaanbegeleiding uit Kaatsheuvel en andere lokale en regionale ondernemers, vestigen we op een originele en positieve manier de aandacht op werkloosheid. Met het live event ‘Bake it, till you make it!’ worden werkzoekenden die een passie voor bakken hebben, uitgedaagd om van hun hobby, hun beroep te maken.

Het goede doel
Wie de ultieme zoete citroen taart zal bakken, heeft een droomstart als bakker/ondernemer te pakken. De winnaar m/v wordt in zijn of haar gedroomde carrière ondersteund door de sponsoren ter waarde van € 15.000,-. Bovendien zal de taart die wordt uitgeroepen tot ultieme Zoete Citroen taart, door een aantal lokale bakkers in Kaasheuvel in productie worden genomen. Een deel van de opbrengst van elke verkochte taart zal worden geschonken aan Villa Pardoes.

Aanmelding
Wij verwelkomen u graag bij ‘Bake it, till you make it!’ op maandag 30 juni a.s. om 16:00 uur bij Chalet Fontaine, Hoofdstraat 4 te Kaatsheuvel. Meer informatie over dit live event is te vinden op www.dezoetecitroen.nl.
Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór donderdag 26 juni a.s. via judith@dezoetecitroen.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom behandelen wij uw aanmelding op volgorde van binnenkomst.

Graag tot ziens bij het live event ‘Bake it till you make it!’

Klik hier voor de poster