Audits.app van Houwers klaar voor gebruik

Audits.app

Houwers heeft in januari 2024 Audits.app gelanceerd voor al zijn klanten. Dit is het nieuwe platform voor inspecties waar zowel inspecteurs als klanten gebruik van maken. De overstap van het oude naar het nieuwe systeem gebeurt geleidelijk; klanten kunnen nog geruime tijd inloggen op het intranet van Houwers om het archief van de afgelopen jaren te bekijken. 

Inspecteurs en klanten van Houwers maken samen al jaren gebruik van het huidige intranet. Dit systeem was echter aan vervanging toe, zowel visueel als functioneel. Daarom heeft Houwers Audits.app ontwikkeld.  

Dezelfde functies

In de basis biedt Audits.app dezelfde functies als het intranet: inspecteurs kunnen hun inspecties registreren en klanten kunnen op hun beurt rapportages inzien en downloaden, een verbeterplan invullen en verbeterpunten afmelden.

Nieuwe functies

Maar Audits.app biedt ook nieuwe functies. Waar lang naar uit is gekeken, is nu mogelijk: klanten kunt foto’s van verbeterpunten toevoegen aan de herstelmeldingen. De inspecteur kan deze foto’s gebruiken om de verbeterpunten te beoordelen.

Klanten hebben van Houwers een e-mail met inloggegevens gekregen waarmee ze kunnen inloggen op app.audits.app. Daar staat het overzicht en het dashboard met scores, eventuele verbeterpunten en verbeterplannen. 

Efficiënter werken

De nieuwe omgeving stelt inspecteurs in staat efficiënter te werken waardoor de audit ook voor klanten voortvarend verloopt. Zo staan de benodigde documenten automatisch klaar voor de start van de audit. Het nieuwe systeem geeft Houwers de mogelijkheid om in de toekomst voor klanten nieuwe functies toe te voegen.

Audits.app biedt daarnaast een prettige online werkomgeving die helemaal up-to-date is met de nieuwe branding van Houwers. In de komende tijd zal Audits.app alleen maar beter worden met nieuwe functionaliteiten.