Skip to content
Diensten
Inspecties
Stappenplan HACCP
Certificering en checkpunt voedselveiligheid
Ondersteuning
Digitale HACCP registratie
E-learning
Training
Advies bij verscherpt toezicht
Segmenten
Horeca
Zorg
IJs
Vers
Supermarkt
Houwers
Houwers
Portfolio
Partnerships
Duurzaamheid
Hygiënecodes
Links & Downloads
Vacature
Nieuws
Events
FAQ
Alles over allergenen
Alle categorieën
Contact
Inloggen
Oude portaal
Nieuwe portaal
Diensten
Inspecties
Stappenplan HACCP
Certificering en checkpunt voedselveiligheid
Ondersteuning
Digitale HACCP registratie
E-learning
Training
Advies bij verscherpt toezicht
Segmenten
Horeca
Zorg
IJs
Vers
Supermarkt
Houwers
Houwers
Portfolio
Partnerships
Duurzaamheid
Hygiënecodes
Links & Downloads
Vacature
Nieuws
Events
FAQ
Alles over allergenen
Alle categorieën
Contact
Inloggen
Oude portaal
Nieuwe portaal
Inloggen >
AMBACHTELIJK IJS SMAAKT NAAR MEER…
Ambachtelijk ijs smaakt naar meer…
http://www.ijskaartvannederland.nl/
Alle nieuwsberichten
Recente blogs
Zo controleerde Houwers de finalisten van de IJssalon van het Jaar
Ook inspectieresultaten van cateraars, bioscopen en pretparken worden bekendgemaakt
Softijs decoreren: 6 tips voor voedselveilige toppings
NAVO-top succesvol mede dankzij Houwers: ‘Complimenten van de NVWA’
Wéér prijs voor De Hoop: Blaricumse ijssalon is IJssalon van het Jaar
Even voorstellen: Cobie Ockers, inspecteur Voedselveiligheid bij Houwers
Opfriscurcus: dit zijn de regels voor verhitten en terugkoelen
Houwers zet verdere stappen richting ultiem doel in voedselveiligheid