Skip to content
Diensten
Inspecties
Stappenplan HACCP
Certificering en checkpunt voedselveiligheid
Ondersteuning
Digitale HACCP registratie
E-learning
Training
Advies bij verscherpt toezicht
Segmenten
Horeca
Zorg
IJs
Vers
Supermarkt
Houwers
Houwers
Portfolio
Partnerships
Duurzaamheid
Hygiënecodes
Links & Downloads
Vacature
Nieuws
Events
FAQ
Alles over allergenen
Alle categorieën
Contact
Inloggen
Oude portaal
Nieuwe portaal
Menu
Diensten
Inspecties
Stappenplan HACCP
Certificering en checkpunt voedselveiligheid
Ondersteuning
Digitale HACCP registratie
E-learning
Training
Advies bij verscherpt toezicht
Segmenten
Horeca
Zorg
IJs
Vers
Supermarkt
Houwers
Houwers
Portfolio
Partnerships
Duurzaamheid
Hygiënecodes
Links & Downloads
Vacature
Nieuws
Events
FAQ
Alles over allergenen
Alle categorieën
Contact
Inloggen
Oude portaal
Nieuwe portaal
Inloggen >
AMBACHTELIJK IJS SMAAKT NAAR MEER…
Ambachtelijk ijs smaakt naar meer…
http://www.ijskaartvannederland.nl/
Alle nieuwsberichten
Recente blogs
NVWA openbaart resultaten van supermarkten, bakkers, slagers en viszaken
6 aandachtspunten voor voedselveiligheid in de zorg
Verandering in traject verscherpt toezicht van de NVWA
Aantal eventcateraars verdubbeld; hoe zit het met HACCP-certificering?
Houwers geeft antwoord: wat zijn allergenen?
IJs & Spijs voor de tweede keer IJssalon van het jaar
Flinke toename van ongedierte in horeca en detailhandel
Onderzoek naar kruisbesmetting bij frituren glutenvrije producten