ACCREDITATIE VAN HOUWERS GROEP GOED BEVONDEN!

Zoals u weet zijn wij een geaccrediteerd inspectiebedrijf en eind mei is er een delegatie van de raad van accreditatie(RvA) op het kantoor geweest om te beoordelen of wij volgens de normen en richtlijnen van deze accreditatie werken. We zijn erg trots om te kunnen mededelen dat we zonder opmerkingen, zijn goed bevonden!

Onze manier van werken is kort maar krachtig omschreven in een handboek met aantal werkinstructies en afgelopen maand heeft de RvA hier een audit op uitgevoerd. Door enerzijds op het kantoor deze werkwijze te controleren en of onze medewerkers hiermee op de hoogte zijn en of het ook wordt toegepast in de rapporten. Anderzijds zijn er mensen van de RvA mee geweest op inspectie om te beoordelen of deze omschreven werkwijze ook in de praktijk wordt toegepast, dit is zonder opmerkingen goed bevonden. Dit houdt in dat al onze inspecteurs volgens dezelfde lat meten. Het maakt dus niet uit welke van onze inspecteurs bij uw bedrijf komt, want de inspectie wordt deskundig, onpartijdig en objectief uitgevoerd en dat is wel zo plezierig voor u!

Door onze voorsprong in kennis kunnen wij u perfect faciliteren bij het beheersen van de voedselveiligheid binnen uw bedrijf of organisatie. Van een klein bedrijf tot een grote formule maken we een plan op maat die bij u past om het beste resultaat te bereiken.