De modules voor de horeca zijn zo ontwikkeld dat u of uw medewerker(s) deze op elk geschikt moment op een desktop, tablet of smartphone zelfstandig kunt doorlopen door het bestuderen van de verschillende thema’s met bijbehorende oefenvragen. Na het succesvol maken van de eindtoets ontvangt de deelnemer een HACCP certificaat en bent u of uw medewerker weer helemaal “up to date” met betrekking tot voedselveilig werken!
Zijn de e-learningmodules iets voor uw team of bedrijf? Voor €17,50 per medewerker is uw personeel weer up-to-date wat betreft de highlights uit de Hygiënecode Horeca.
Vraag uw bedrijfsaccount aan via ons contactformulier. U kunt hierbij aangeven welke van de onderstaande toetsen u wilt aanvragen.
E-learning Voedselveiligheid Horeca, bestaat uit de volgende hoofdstukken:
- Hygiënecode voor de Horeca
- Persoonlijke hygiëne
- Voorkomen kruisbesmetting
- Temperatuur- & inrichtingseisen
- Inkoop & ontvangst grondstoffen
- Opslag & bewaren
- (Voor-) Bereiden
- Presenteren & serveren
- Schoonmaak & afvalverwerking
- Ongediertebestrijding
E-learning Voedselveiligheid Horeca plus, bovenstaande hoofdstukken aangevuld met:
- Risicovolle bereidingen
- IJsverkoop
- Transport & bezorgen