Help! Ik heb een verouderde keuken!

Nu het onderwerp ‘listeria’ hot topic is, merken we dat klanten nog eens goed nadenken over de risico’s binnen hun eigen bedrijf. Ze openen letterlijk de ogen.
Een keuken die normaal gesproken nog wel oké oogt, voldoet nu ineens niet meer. Of er staan bijvoorbeeld verbouwingsplannen op de agenda, maar hoe weet je of de nieuwe keuken wel HACCP-proof wordt? Wat moet er gebeuren om de (oude) keuken weer up-to-date voedselveilig te krijgen. Welk materiaal kan er gebruikt worden? Waar kunnen de nieuwe toiletten geplaatst worden en moet er perse een voorportaal komen? Allemaal vraagstukken waarbij u het liefst ontzorgd wordt, zodat u zeker weet dat u geen onnodig risico loopt.

Ieder z’n vak

Ontzorgen kan door het erbij betrekken van een HACCP-deskundige. Onze inspecteurs hebben de kennis in huis om een bouwkundig advies te geven, waarbij de voedselveiligheid en wetgeving centraal staat. Met ons adviesrapport kunt u alle tips en/of opmerkingen nog eens goed onder de loep nemen, tot u overgaat tot bepaalde besluiten.

Twijfelt u over uw (nieuwe) keuken? Bel ons voor een afspraak!

Neem contact op