Skip to content
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
Inloggen >

KLAAR VOOR DE BAKKERSVAK

bakker

Houwers Groep maakt zich op voor komende zondag. De Bakkersvak gaat van start! Vanaf zondag 10 maart beantwoorden onze inspecteurs al uw vragen over voedselveiligheid. Onze thema’s zijn (het reduceren van) voedselverspilling en de openbaarmaking inspectieresultaten. Meer hierover in deze speciale nieuwsbrief.

Alle nieuwsberichten

Recente blogs

Wéér prijs voor De Hoop: Blaricumse ijssalon is IJssalon van het Jaar

Even voorstellen: Cobie Ockers, inspecteur Voedselveiligheid bij Houwers

Opfriscurcus: dit zijn de regels voor verhitten en terugkoelen 

Houwers zet verdere stappen richting ultiem doel in voedselveiligheid

Vraag over ontkoppeld koken: terugkoelen of warmhouden?

Wereld Voedselveiligheidsdag 2025: ken jij de 7 basisprincipes van HACCP?

Slager en poelier bepalen voortaan zelf houdbaarheid van verse maaltijden

Voedselveiligheid nog makkelijker gemaakt: 3 handige functies van Audits.app

Houwers

0345-511903

info@houwersgroep.nl

KVK: 28062244

Bezoekadres

De Ooyen 13c

Geldermalsen

Postadres

Postbus 152

4190 CD Geldermalsen

© 2012 – 2024 HOUWERS 

  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal