3 redenen om Houwers te bezoeken op Bakkersvak en IJs-Vak

Bakkersvak en IJs-Vak

Evenementenhal Gorinchem is in maart weer het toneel voor alle inspiratie, innovatie en creativiteit die de bakkersbranche en ijsbranche te bieden hebben. Het is natuurlijk wél van belang om vooral de basis niet vergeten. Hier volgen drie redenen om Houwers tijdens de beurs op te zoeken.

1. In gesprek over voedselveiligheid

Stand F28 van Houwers is dé plek op Bakkersvak en IJs-Vak waar bezoekers in gesprek kunnen gaan over voedselveiligheid en hygiëne in hun bedrijf. Hier wordt precies uitgelegd hoe Houwers te werk gaat en hoe de inspecteurs samen met ondernemers de bedrijfsprocessen verder kunnen verbeteren.

Tijdens de beurs is te zien dat samenwerken met Houwers loont, want er worden weer certificaten uitgedeeld aan een aantal bedrijven dat het traject succesvol heeft afgerond. Met dit certificaat laten ze aan gasten en leveranciers zien dat de HACCP binnen hun bedrijf in orde is.

Lees hier alles over het stappenplan HACCP

2. Tien jaar CleanUpp!

CleanUpp bestaat alweer 10 jaar! En dat moet gevierd worden. CleanUpp is een fantastische app die de complete HACCP-registratie digitaal inzichtelijk maakt; van registraties tot inspecties, van HACCP-certificering tot zelfcontrole. Makkelijker dan CleanUpp kan de HACCP-adminstratie niet. Op Bakkersvak en IJs-Vak wordt het 10-jarig jubileum van CleanUpp gevierd én kunnen bezoekers de app uiteraard ook uitproberen.   

Via CleanUpp worden er jaarlijks tientallen miljoenen taken afgetekend en kan er doormiddel van honderden miljoenen automatische metingen van sensoren altijd een up-to-date resultaat getoond worden. CleanUpp wordt inmiddels in verschillende landen gebruikt. 

Lees hier meer over CleanUpp en vraag gratis een demo aan

3. Tien jaar bakkerij-advies van de hoogste plank

Net als de vorige editie is Geoffrey Kolijn weer aanwezig op de stand van Houwers. Om bakkers te ondersteunen, startte Kolijn in 2015 Kolijn Bakkerij Advies. Hij adviseert bakkerijen op het gebied van onder meer hygiëne, etikettering en bedrijfsspecifieke hygiënecodehandboeken. Daarnaast verzorgt Kolijn monsternames voor microbiologisch en chemisch onderzoek. Voor inspecties en certificering werkt hij samen met Houwers. Ook Kolijn Bakkerij Advies viert dit jaar het 10-jarig jubileum.

Lees hier meer over Kolijn Bakkerij Advies

Bonustip

Houwers is niet alleen aanwezig op stand F28, maar de inspecteurs Voedselveiligheid zijn zoals altijd actief tijdens de IJsVak-Wedstrijden op maandag 10 maart 2025. Zo weet iedereen dat de creaties tijdens de wedstrijden niet alleen goed ogen en smaken, maar ook voedselveilig zijn.  

Bakkersvak en IJs-Vak vindt plaats op 9, 10 en 11 maart in Evenementenhal Gorinchem.