SOCIALE MEDIA

Zoals in de nieuwsbrief van januari aangegeven timmert ook Houwers Holtackers druk aan de digitale snelweg. Hierin mag het onderdeel sociale media natuurlijk niet ontbreken. Zo zal er binnenkort op de homepage van Houwers Holtackers een link naar linkedin worden geplaatst waar u kunt kennismaken met de medewerkers van HH. Onze keuze voor linkedin was eenvoudig gemaakt omdat wij ons in de business to business wereld professioneel en tegelijkertijd op persoonlijke wijze presenteren aan relaties en potentiele relaties.
Daarnaast Twitteren we via www.goedvoedsel.nu. Zo zullen de consumenten en klanten via Twitter op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en de avonturen van onze Top2Cats met in het bijzonder de zwerfkat Dolores. Het mascottepak wordt ingezet om consumenten door middel van de stripverhalen wijzer te maken in voedselveiligheid. De zwerfkatten zijn het beu, ze willen alleen maar voedsel van TopToko’s. Over het concept Vier Veilig Voedsel kunt meer lezen op www.goedvoedsel.nu.
Last but not least, onze inspecteur Harm Hoesen zal in maart a.s. op uitnodiging een studiereis maken naar de USA. Hij zal zijn ervaringen als consument en inspecteur delen via een blog op onze sites

https://www.houwersgroep.nl/wp-content/uploads/2017/06/twitter-300×223.jpg