Alle levensmiddelen moet je veilig kunnen eten. Voedselveilig werken in de AGF-Detailhandel heeft daarom prioriteit nummer één! De belangrijkste speler in het geheel is de medewerker. Hij of zij dient er voor te zorgen dat de uw winkel en snijkeuken schoon zijn, grondstoffen zorgvuldig worden ingekocht, producten professioneel bereid worden en op een voedselveilige wijze worden gepresenteerd, opgeslagen en/of getransporteerd. Belangrijk hierbij is dat de medewerker kennis heeft van de basisvoorwaarden en processtappen om de voedselveiligheid op de juiste manier toe te kunnen passen. Training en instructie van de medewerker is dan ook van het allergrootste belang!
E-learning AGF-Detailhandel
Deze week hebben wij een nieuwe e-learning speciaal voor de AGF-detailhandel gelanceerd op www.waaromdaarom.nu. Deze e-learningmodule is gebaseerd op de Hygiënecode voor AGF-Detailhandel. Het licht de risico’s voor voedselveilig werken in uw zaak toe en benoemd de maatregelen die je moet treffen om die risico’s te vermijden of te verminderen. Een leerzame, leuke en praktische online lesmodule. Na het succesvol maken van de eindtoets ontvangt de deelnemer een HACCP certificaat en bent u of uw medewerker weer helemaal “up to date” met betrekking tot voedselveilig werken!
Interesse? Stuur een mail naar verkoop@houwersgroep.nl.