TROTS OP DE NIEUWE START

April is alweer voorbij en we zijn al helemaal gewend aan alle veranderingen van de afgelopen tijd. Zo voelen we ons al helemaal thuis in ons nieuwe pand, opereren we alweer 4 maanden onder onze nieuwe naam en is dit al de 5e nieuwsbrief in de nieuwe huisstijl en met ons nieuwe logo.

Dat zijn veel veranderingen in korte tijd voor ons, maar ook voor u als klant. Wij beginnen er langzaam aan te wennen en zijn nog iedere dag blij met ons mooie pand aan de Ooyen in Geldermalsen en ontzettend trots op onze nieuwe naam en logo. We kunnen ons voorstellen dat de omschakeling bij u als klant wat langer duurt. We horen dan ook de naam Houwers Holtackers nog met regelmaat voorbij komen en het schiet ook heus nog wel eens bij ons door het hoofd, want ach, oude gewoontes krijg je er niet zomaar uit.

We krijgen ook nog met regelmaat de vraag waarom de naam gewijzigd is. Eén van de redenen is dat de naam Houwers Holtackers eigenlijk al een hele tijd achterhaald was. Toos Houwers staat immers al jaren alleen aan het roer van het steeds groter wordende bedrijf met een steeds groter wordend team achter haar. Daarnaast hebben we in 2013 een belangrijke overname gedaan van het bedrijf Hygiënekeur, waar we nog steeds erg trots op zijn. Daarmee groeiden we letterlijk en figuurlijk uit ons jasje en na al die jaren van groei was het tijd om de naam er definitief op aan te passen. De krachtige naam Houwers Groep doet eer aan onze identiteit en de ambitie voor de toekomst om door te blijven groeien.

Trots is het gevoel waarmee we de afgelopen maanden gewerkt hebben. Trots op de nieuwe naam, het nieuwe pand, de groei van het bedrijf en de vertrouwensrelatie die we hebben opgebouwd met onze klanten. Trots ook op het 25-jarig bestaan van de Houwers Groep, wat we dit jaar zullen vieren met een symposium. Want ondanks al die vernieuwing blijft onze kwaliteit en deskundigheid uiteraard als vanouds.