Samen terug naar normaal

Deze periode biedt veel uitdagingen. Voor ondernemers, maar ook voor consumenten. Langzaamaan worden er versoepelingen aangekondigd. Een trend die alleen doorzet wanneer iedereen in Nederland zijn beste beentje voorzet. Het nieuwe coronavirus is alleen sámen te verdrijven. Alleen door samen de schouders eronder te zetten, kunnen we langzaam terug naar normaal.

Houwers Groep draagt graag een steentje bij aan de gezamenlijke terugkeer naar een normale situatie. Onder het motto Samen terug naar normaal zetten we daarom volop in op onze rol als adviseur en autoriteit op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Waar voedselveiligheid als inspectiebedrijf de boventoon voerde, zien we het nu als persoonlijke missie om ook (persoonlijke) hygiëne breed onder de aandacht te brengen. Bij zowel ondernemers als consument.

Meer in beeld

Wat betekent dit concreet? U krijgt meer van ons te zien. We zijn namelijk weer begonnen met inspecties. In de zorg, in de retail, in de horeca en in het ambacht. Onze inspecteurs doen wekelijks verslag van een inspectie, en leveren daarbij de nodige tips. Zo hopen we u te informeren, maar ook te inspireren. U vindt deze artikelen op de speciale coronapagina op HouwersGroep.nl. Ook onze sociale media-kanalen worden opengezet. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een goede handhygiëne, of het naleven van de 1,5 meterregel? Stel ze gerust. Binnenkort houden wij op Facebook een live Q&A-sessie met een van onze inspecteurs. Volg ons nu ook op Facebook.

Ondersteunen, adviseren en controleren blijven onze drie belangrijkste pijlers. In deze tijd wegen deze woorden extra zwaar. Graag geven we met het motto Samen terug naar normaal gehoor aan de vragen die er zijn in deze voor veel mensen onzekere tijd.

De volgende nieuwsbrief verschijnt op 3 juni. Hierin kondigen wij de livesessie met de inspecteur aan. Heeft u al vragen? Mail ze dan naar verkoop@houwersgroep.nl.