Open training auditoren: 9 november

Voedselveiligheid verdient doorlopend aandacht bij het onderhouden van de basisvoorwaarden en bij de uitvoering van de processtappen door medewerkers. Om iedereen “bij de les” te houden is het van essentieel belang om de naleving van de basisvoorwaarden en processtappen in je bedrijf regelmatig onder een vergrootglas te leggen om mogelijke tekortkomingen tijdig te signaleren.

Houwers Groep organiseert op 9 november een open training voor auditoren in Hotel van der Valk Tiel. Tijdens deze training leer je om als interne auditor in je bedrijf op te treden, hoe je dit constructief aanpakt en welke hulpmiddelen je hiervoor kan gebruiken. Het is een interactieve training, je oefent het geleerde direct met elkaar. Deze dag is volledig ‘coronaproof’ georganiseerd.

De trainingen vinden plaats van 10:00 tot 16:00 uur. Deelname aan de open training kost 395 euro; klanten van Houwers Groep betalen slechts 275 euro. De kosten zijn inclusief koffie/thee en lunch. Inschrijven kan vanaf nu via een e-mail naar Fabiënne Krijtenberg, verkoop@houwersgroep.nl.