DAGTRAINING VOEDSELVEILIGHEID

Vóór de zomer zullen wij nog eenmaal een dagtraining Voedselveiligheid organiseren, waarbij de cursisten de gelegenheid hebben om hun HACCP-kennis op te frissen en dieper in te gaan op verschillende onderwerpen op niveau 2 en 3. Deze dag zal plaatsvinden op donderdag 15 juni en is inclusief lunch.

Tijdens deze training verkrijgt u inzicht die nodig is om de processen in uw organisatie/bedrijf te begrijpen op het gebied van voedselveiligheid. Onderwerpen zijn opzetten van een interne audit, wat kan en mag rondom het verlengen van de houdbaarheid van producten, hoe is de onderbouwingen bij afwijking van een voorschrift uit de code, opstellen van etiketten en het uitvoeren van een audit worden in uitgewerkte casussen met elkaar geoefend. Medewerkers werkzaam voor en in de zorg worden in het bijzonder uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze interactieve training.
Het volledige programma vindt u op onze webpagina: www.houwersgroep.nl. Via deze link kunt u zich eenvoudig inschrijven. Voor klanten van Houwers Groep rekenen wij € 275,00 per deelnemer. Voor niet-klanten van Houwers Groep € 290,00 per deelnemer.