MOOIE START MET HYGIËNEKEUR

April is alweer voorbij en we zijn al helemaal gewend aan alle veranderingen van de afgelopen tijd. Zo voelen we ons al helemaal thuis in ons nieuwe pand, opereren we alweer 4 maanden onder onze nieuwe naam en is dit al de 5e nieuwsbrief in de nieuwe huisstijl en met ons nieuwe logo. Daarnaast lijkt de overname van het bedrijf Hygiënekeur al een hele tijd geleden en voelt de relatie met de klanten die we overgenomen hebben van dit bedrijf al erg vertrouwd en alsof het nooit anders is geweest.

Er zijn dus heel veel dingen die in korte tijd veranderd zijn voor ons, maar ook zeker voor u als klant. Het voelt echt als een nieuwe start, welke volgens ons erg goed is verlopen. We hebben naar onze mening de kwaliteit van de dienstverlening op het hoogste niveau kunnen houden, terwijl we bezig waren met alle omschakelingen naar de nieuwe situatie. We hopen dat u dit ook zo ervaart, al zult u vast aan bepaalde zaken hebben moeten wennen.

Daarnaast zijn we nog steeds volop bezig met het bijhouden en anticiperen op alle nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen in de markt. Denk hierbij aan de pilot van de NVWA bij de lunchrooms voor het openbaarmaken van de inspectiegegevens, de nieuwe allergenenwet die er aan komt en natuurlijk het implementeren van de nieuwe hygiënecode binnen de zorg. Wij proberen u hier ook ten allen tijden zo goed mogelijk over te informeren en te ondersteunen waar mogelijk. Mocht u toch vragen hebben over één van deze onderwerpen of onze expertise op een andere manier willen gebruiken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij alle vragen omtrent de voedselveiligheid en de wetgeving die hier aan gekoppeld is.