Skip to content
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
Inloggen >

KLAAR VOOR DE BAKKERSVAK

bakker

Houwers Groep maakt zich op voor komende zondag. De Bakkersvak gaat van start! Vanaf zondag 10 maart beantwoorden onze inspecteurs al uw vragen over voedselveiligheid. Onze thema’s zijn (het reduceren van) voedselverspilling en de openbaarmaking inspectieresultaten. Meer hierover in deze speciale nieuwsbrief.

Alle nieuwsberichten

Recente blogs

Slager en poelier bepalen voortaan zelf houdbaarheid van verse maaltijden

Voedselveiligheid nog makkelijker gemaakt: 3 handige functies van Audits.app

Zo houdt Bakkerij Van Esch voedselveiligheid op niveau én werkbaar

‘Allergenen houden geen rekening met personeelstekort’  

Voorjaar op het terras: 7 schoonmaaktips voor een gastvrije eerste indruk

Nieuw in Audits.app: handige documenten-bibliotheek

Muizenkeutels: 5 tips van onze inspecteur

Volop aandacht voor voedselveiligheid op Bakkersvak en IJs-Vak

Houwers

0345-511903

info@houwersgroep.nl

KVK: 28062244

Bezoekadres

De Ooyen 13c

Geldermalsen

Postadres

Postbus 152

4190 CD Geldermalsen

© 2012 – 2024 HOUWERS 

  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal