KENNISMAKEN MET MARIUS RUTTING

Mijn naam is Marius Rutting 36 jaar, samen met mijn vrouw en  2 kinderen jaar, woonachtig In Odijk een dorpje naast Utrecht. In mijn eerste functie ben 15 jaar kwaliteitsmanager geweest bij Rutting Versspecialiteiten. Een organisatie die specialisten zijn op het gebied van wild & gevogelte en vleeswaren. Deze vleeswaren worden voornamelijk onder private label verkocht aan de groothandel, industrie en Retail. Deze expertise ga inzetten binnen het team en de relaties van de Houwers Groep. Mijn grootste hobby is voetbal, na zelf 10 jaar in de selectie te hebben gevoetbald ben ik nu trainer/coach van het 2e  senioren selectie elftal van onze plaatselijke club.

De Houwers Groep heeft op mij een enorme aantrekkingskracht teweeg gebracht vanwege hun enorme professionele uitstraling en competenties op inspectie gebied in de foodbranche.

Kennisgedrevenheid en Passie liggen op 1 lijn binnen de Houwers Groep, dat heb ik zelf kunnen ervaren bij mijn intensieve en prettige inwerktraject samen met mijn fijne collega’s.

Ik wil Kurt met name bedanken voor zijn kennisdeling en tijd die hij heeft geïnvesteerd in mij, dat waardeer ik enorm. Het kunnen bijdragen aan een voedselveilige omgeving, en verbeteren van het kwaliteitsniveau bij verschillende klanten is een mooi streven en geeft je iedere dag positieve energie.

Inmiddels heb ik mijn eerste zelfstandige inspecties uitgevoerd,  dat is absoluut een spannende, intensieve en uitdagende periode met veel verschillende situaties en veranderende omstandigheden waar je vooraf niet op in kan spelen. Training on Job en learning by doing is het proces waarin ik mij nu bevind, de beste methodes om de theorie en de praktijk als inspecteur aan te leren en toe te passen.

De kennisdeling en ervaringen van de inspecteurs zijn een enorme toegevoegde waarden die mij helpen in mijn verdere ontwikkeling.