Op maandag 13 september a.s organiseert het IJscentrum Wageningen in samenwerking met Houwers Holtackers een themadag Voedselveiligheid & Hygiene.
Een dag die u als ondernemer/ijsbereider niet mag missen! In de ochtend zit u in een collegebank waar de nieuwste inzichten op het gebied van een veilige ijsbereiding worden gedoceerd.
Tijdens het middagdeel krijgt u volop de gelegenheid om met de opgedane kennis aan de slag te gaan. Juist deze toepassingen in de praktijk kunt u makkelijk meenemen in uw dagelijkse bedrijfsvoering.
Onderwerpen als wet- en regelgeving, beheerspunten bij ijsbereiding, apparaat gebruik en etikettering zullen uitgebreid aan bod komen.
U wilt zich aanmelden?
Dat kan via de website: www.ijscentrum.nl via het inschrijfformulier.
Locatie: IJscentrum Wageningen, Marijkeweg 20, 6700 AA Wageningen
Aanvang: 10.00 uur
Afronding ca. 16.30 uur
Kosten: € 95,00 per persoon