HOUWERS GROEP OP DE HORECAVA 2015

Van 12 t/m 15 januari jl. was de Houwers Groep op de Horecava. Hier hebben wij in onze compleet nieuwe stand laten zien wie wij zijn en wat wij doen. Ontmoeten stond voor ons centraal, dit is dan ook ten volle gebeurd. We hebben veel klanten gesproken, allergenen was zonder meer trending topic, maar daarnaast blijft voedselveiligheid gecombineerd met duurzaamheid het issue.

Daarnaast is het leuk om te zien wat er zoal leeft in de horecawereld, wat de nieuwste ontwikkelingen en trends zijn. Het op de juiste manier omgaan met voedsel is sterk toegenomen de afgelopen jaren, en bijkomend is de nieuwe allergenen wetgeving die sinds 14 december 2014 van kracht is gegaan.

De term voor 2015 is ‘blurring’. Innovatieve concepten waarin horeca en detailhandel elkaar ontmoeten. Op de Horecava zijn diverse Blurring Talks gehouden. Mensen met verschillende achtergronden waren aan het woord om hun visie op dit fenomeen te geven. Voor ons als Houwers Groep was dit het podium om ook onze zienswijze te laten horen.

Dit jaar zijn wij ook te vinden op de IJsVak-Beurs en de IJsVak-Wedstrijden.

Op dinsdag 3 februari en woensdag 4 februari 2015 is evenementenhal Markant in Uden het centrum voor de ambachtelijke ijsbranche.

Wanneer u deze beurs wilt bezoeken, kunt u toegangskaarten bestellen via www.ijsvakbeurs.nl of bellen met ons kantoor.