DE HOUWERS GROEP HELPT MET PRAKTISCHE TOOLS

Nieuw jaar betekent nieuwe lijsten. Vele van u weten inmiddels de gratis downloads op onze website te vinden. De HACCP weekregistratieformulieren kunt u downloaden en aanpassen op uw eigen situatie. Heeft u graag dat wij dit voor u verzorgen, neem contact met ons op.

Op onze website vindt u nog meer handige informatie. Zo vindt u onder de link: allergenenkaart, een lijst waar per allergeen wordt beschreven in welke producten het allergeen kan voorkomen en welke aanduiding op het etiket verwijst naar dit allergeen.

Een van de basisvoorwaarden in de hygiënecode is de opleiding van medewerkers. Houwers Groep biedt diverse mogelijkheden om de kennis van u en uw medewerkers op het gebied van voedselveiligheid te vergroten of te verbreden. Het online lesprogramma daarvoor is Waarom Daarom. Via dit unieke systeem en online platform kunt u medewerkers op elk niveau opleiden en toetsen en voldoet u aantoonbaar aan uw verplichting. Onlangs hebben wij Waarom Daarom in een nieuw jasje gestoken met nieuwe toetsen o.a. voor het onderwerp allergenen. Alle informatie hierover vindt u op onze site www.waaromdaarom.nu.