Beste Bakker

Jammer genoeg treffen we elkaar niet in maart op dé vakbeurs voor de bakkerij. Waar het vorig jaar nog net kon, ligt het dit jaar helemaal anders. We hadden u graag bijgesproken over wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. En we zijn ook benieuwd naar jullie verhalen vanuit de bakkerswereld, na zo’n bewogen jaar. De werkzaamheden m.b.t. de certificeringen gaan gewoon door, wat dat betreft treffen we elkaar nog tijdens de inspecties. Vanzelfsprekend staan we los van het inspectiebezoek jaarrond klaar voor al uw vragen.

Degene die wij niet treffen, kunnen we op afstand nog bedienen met onze e-learning Voedselveiligheid Brood en Banketbakkerij. Deze is gebaseerd op de inhoud van de Hygiënecode Brood en Banketbakkerij. Te gebruiken als opfrisser of bijvoorbeeld om een nieuwe medewerker kennis laten maken met wet- en regelgeving. De e-learning bestaat uit een aantal modules. Elke module gaat in op een hoofdstuk binnen de Hygiënecode. Dat kan zijn Voedselveiligheid, Schoonmaakplan of Persoonlijke Hygiëne.

Interesse? Stuur een mail naar verkoop@houwersgroep.nl