Skip to content
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
Inloggen >

NOROVIRUS

Het superbesmettelijke norovirus, dat jaarlijks ongeveer een half miljoen Nederlanders velt met buikgriep, kan in veel restaurants en eetcafés ongestoord slachtoffers maken. Eén op de vijf horecamedewerkers werkt gewoon door met diarree en één op de tien gaat zelfs door met het bereiden van voedsel als hij of zij kort daarvoor heeft overgegeven. En juist dat is funest voor de verspreiding.

Klik hier voor meer het gehele artikel

Alle nieuwsberichten

Recente blogs

Wéér prijs voor De Hoop: Blaricumse ijssalon is IJssalon van het Jaar

Even voorstellen: Cobie Ockers, inspecteur Voedselveiligheid bij Houwers

Opfriscurcus: dit zijn de regels voor verhitten en terugkoelen 

Houwers zet verdere stappen richting ultiem doel in voedselveiligheid

Vraag over ontkoppeld koken: terugkoelen of warmhouden?

Wereld Voedselveiligheidsdag 2025: ken jij de 7 basisprincipes van HACCP?

Slager en poelier bepalen voortaan zelf houdbaarheid van verse maaltijden

Voedselveiligheid nog makkelijker gemaakt: 3 handige functies van Audits.app

Houwers

0345-511903

info@houwersgroep.nl

KVK: 28062244

Bezoekadres

De Ooyen 13c

Geldermalsen

Postadres

Postbus 152

4190 CD Geldermalsen

© 2012 – 2024 HOUWERS 

  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal