25 JAAR HOUWERS GROEP

30 maart 1989 – 30 maart 2014

25 jaar Houwers Groep, waar blijft de tijd. Begonnen als Houwers & Holtackers en natuurlijk bijna 25 jaar onder die naam gewerkt en nu sinds kort verder onder de naam Houwers Groep. Tijd om even stil te staan bij de afgelopen 25 jaar.

Ik heb er maar eens wat dozen bij gepakt met oude foto’s, krantenknipsels, op typmachine gemaakte rapporten, offertes met guldenprijzen en handgeschreven brieven. Al zijn dit soort uitingen in de afgelopen jaren heel wat veranderd, de inhoud blijft hetzelfde. Voedselveiligheid is nu niet meer of minder belangrijk dan 25 jaar geleden, al is de tendens in de jaren wel wat veranderd.

Regels zijn strenger geworden, het besef bij ondernemers en consumenten is vergroot. Daarnaast worden consumenten steeds kritischer en zijn ze bewust bezig met wat ze eten. De communicatie rondom voedselveiligheid is vergroot en wordt steeds duidelijker. Het bericht dat inspectiegegevens binnenkort openbaar zullen worden is weer een grote stap vooruit in dat opzicht.

Wat ik verder nog besef bij het doorbladeren van alle krantenartikelen is dat het ons gelukt is om 25 jaar lang toonaangevend te zijn en blijven in ons vakgebied. Vele malen zijn wij gevraagd door verschillende vakbladen om onze deskundigheid te delen. Een gevoel van trots gaat door me heen bij het bekijken van alle artikelen die gepubliceerd zijn in de afgelopen 25 jaar waarin onze expertise wordt geëtaleerd.

Met een tevreden gevoel kijk ik terug op de afgelopen jaren en ik ben erg blij om te zien wat we in al die tijd bereikt hebben. Het bedrijf is ontzettend gegroeid en de algehele voedselveiligheid in Nederland is sterk verbeterd. Wat ik vooral mooi vind om te zien is dat de kennis en bewustzijn omtrent dit onderwerp beter is geworden.

In de toekomst hoop ik deze positieve lijn door te zetten met als doelstelling om onze kwaliteit te continueren, de portefeuille verder uit te breiden, met steevast de drive en betrokkenheid van ons hele team èn onze klanten. Samen de consument of bewoner laten weten waar je voedselveilig kunt eten!

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren en hoop ik nog heel veel jaren onze diensten aan te mogen bieden aan alle catering/ horeca-, vers- en zorgbedrijven die Nederland rijk is.

Toos Houwers

 

https://www.houwersgroep.nl/wp-content/uploads/2017/05/Foto-jubileum.jpg